The Secret to
Real Magic

Bryd ud af dine gamle vaner

I dette 6-måneders program hjælper Anders Hansen, Earl Nightingale og Bob Proctor dig med at udvide dit bevidsthedsniveau ved at gå sammen med dig i det mest unikke og gennemtænkte program inden for den personlige udvikling der findes i dag. Modulerne illustreres med illusioner, der hjælper din forståelse af koncepterne og hvordan du kan bringe dem ind i dit liv.

Din succes vil accelereres, når du arbejder med disse 12 sindsudvidende, livsforbedrende, og kraftfulde moduler; Det vil føre dig til at leve et lykkeligere, sundere og rigere liv. Dette program er baseret på universets love og fungerer for ALLE – også dig; Garanteret!

Your MAGIC MINUTE

Har du ét minut til at ændre dit liv?

I Your Magic Minute modtager du en daglig, livsændrende lydundervisning direkte fra Anders. Som din personlige mentor vil han hver dag guide dig gennem de kraftfulde emner inden for personlig udvikling, som du har brug for, for at bringe dit bedste liv til live.

REAL MAGIC LIVE

Personlig Transformation Møder Magi

I den første oplevelse af sin slags sammenkobler Real Magic LIVE et personligt udviklingsseminar og et show i en livsændrende og interaktiv oplevelse, der strækker sig over 3 dage. Anders bringer sine 20+ års udførende og intense studier af personlig udvikling i spil for at hjælpe dig med det samme at gennemskue dine egne illusioner og opleve den “ægte magi” der er i at opnå de “umulige” drømme, du ønsker.

Real Magic Master-Class

Opdag og Overvind Illusionerne i dit sind

Et 6 måneder onlinekursus, der hjælper dig med at overvinde de begrænsninger, som dit sinds illusioner præsenterer  dig for. Du har samlet en masse forkerte oplysninger, der får dig til at undervurdere dig selv.

Det er på tide, at du overvinder disse illusioner, så du kan begynde at skabe kvantespring i din sundhed, rigdom, forhold og lykkefølelse. Dette program går ind og arbejder med årsagen bag dine resultater, og vil gøre alt dette og mere for dig!

4-WEEK INTENSIVE GEARED AROUND TRANSFORMING THE IMAGE YOU HOLD OF YOURSELF

Vi viser dig den rigtige måde at sætte og opnå mål, de fleste opfatter som værende umulige.

Du ved, at der er et liv, der er dig værdig, som bare venter på, at du kræver det. Alligevel synes det uden for rækkevidde. Du har ledt efter nøglen til at låse døren op til dine Inderste ønsker. Dine drømme er klare, men de synes umulige at forstå.

INDTIL NU..

Mind Mastery Circle

SKAB KVANTESPRING I DINE RESULTATER

Dette er et utroligt intensivt program, som fokuserer på praktisk coaching og studiegruppelæsning, og spænder over seks måneder, hvor du kommer til at arbejde sammen med Anders ugentligt; Hvor du studerer det materiale, som han og hans mentorer også studerer. Dette program er udelukkende for dig, der anser dig selv for at være en seriøs studerende, iværksætter eller virksomhedsejer, som leder efter masterminding og at blive holdt ansvarlig, mens du tager dine resultater til nye højder. Programmet er IKKE åbent for offentligheden, og du skal gennemgå en ansøgningsproces for at vi kan finde ud af, om du vil være et godt match til programmet.

Real Magic Coaching

TAG DIT LIV OG DIN VIRKSOMHED TIL DET NÆSTE NIVEAU,
VED AT HJÆLPE ANDRE

Du kan vælge at leve et bedre liv, mens du hjælper andre med at overvinde de illusioner, der holder dem tilbage. Hvis du har lyst til at arbejde med andre mennesker og hjælpe dem med at overvinde de begrænsninger, der er skabt af illusionerne i deres sind, samtidig med at du opbygger din egen succesfulde virksomhed, så er Real Magic Coaching-programmet lige noget for dig.

Gratis
strategisamtale

Vi vil også dele med dig, hvordan Real Magic coaching-programmet kan forkorte din tidslinje til at opnå succes, da vi støtter dig på hvert skridt mod målstregen

Under vores session sammen, hjælper vi dig med: