SKAB ÆGTE MAGII DIT LIV

Få coaching og mentorskab for at forbedre dine resultater

I dette 6-måneders program hjælper Anders Hansen, Earl Nightingale og Bob Proctor dig med at udvide dit bevidsthedsniveau ved at gå sammen med dig i det mest unikke og gennemtænkte program inden for den personlige udvikling der findes i dag.

Din succes vil accelereres, når du arbejder med disse 12 sindsudvidende, livsforbedrende, og kraftfulde moduler; Det vil føre dig til at leve et lykkeligere, sundere og rigere liv.

A 4-week intensive training geared around transforming the image you hold of yourself. Make it count by escaping your illusions and boosting your self-image into one that nourishes you and the reality you deserve.
Et 7-ugers online system, der hjælper dig med at sætte og nå de mål, du ønsker, samt overskrive de begrænsende overbevisninger, der har holdt dig tilbage, så du kan træde ind i en ny version af dig, som lever et lykkeligere, rigere og mere fyldestgørende liv.

Your MAGIC
MINUTE

Har du ét minut til at ændre dit liv?

I Your Magic Minute modtager du en daglig, livsændrende lydundervisning direkte fra Anders. Som din personlige mentor vil han hver dag guide dig gennem de kraftfulde emner inden for personlig udvikling, som du har brug for, for at bringe dit bedste liv til live.

The Art of Achieving Impossible Goals

Opnå mål de fleste opfatter som værende umulige

Du ved, at der er et liv, der er dig værdig, som bare venter på, at du kræver det. Alligevel synes det uden for rækkevidde. Du har ledt efter nøglen til at låse døren op til dine Inderste ønsker. Dine drømme er klare, men de synes umulige at forstå.

REAL MAGIC LIVE

Personlig Transformation Møder Magi

I den første oplevelse af sin slags sammenkobler Real Magic LIVE et personligt udviklingsseminar og et show i en livsændrende og interaktiv oplevelse, der strækker sig over 3 dage.

Mind Mastery Circle

Skab kvantespring i dine resultater

Dette er et utroligt intensivt program, som fokuserer på praktisk coaching og studiegruppelæsning, og spænder over seks måneder, hvor du kommer til at arbejde sammen med Anders ugentligt; Hvor du studerer det materiale, som han og hans mentorer også studerer.

Dette program er udelukkende for dig, der anser dig selv for at være en seriøs studerende, iværksætter eller virksomhedsejer, som leder efter masterminding og at blive holdt ansvarlig, mens du tager dine resultater til nye højder. Programmet er IKKE åbent for offentligheden, og du skal gennemgå en ansøgningsproces for at vi kan finde ud af, om du vil være et godt match til programmet.

Real Magic Coaching

Tag dit liv og din virksomhed til det næste niveau, ved at hjælpe andre

Du kan vælge at leve et bedre liv, mens du hjælper andre med at overvinde de illusioner, der holder dem tilbage. Hvis du har lyst til at arbejde med andre mennesker og hjælpe dem med at overvinde de begrænsninger, der er skabt af illusionerne i deres sind, samtidig med at du opbygger din egen succesfulde virksomhed, så er Real Magic Coaching-programmet lige noget for dig.

Gratis strategisamtale

Vi vil også dele med dig, hvordan Real Magic coaching-programmet kan forkorte din tidslinje til at opnå succes, da vi støtter dig på hvert skridt mod målstregen

Under vores session sammen, hjælper vi dig med: