Vi viser dig den rigtige måde at sætte og opnå mål,
de fleste opfatter som værende umulige.

Du ved, at der er et liv, der er dig værdig, som bare venter på, at du kræver det.

Alligevel synes det uden for rækkevidde.

Du har ledt efter nøglen til at låse døren op til dine Inderste ønsker. Dine drømme er klare, men de synes umulige at forstå.

Indtil nu.

Dette program indeholder den hemmelige nøgle, der låser op for dit uendelige potentiale og frembringer den ægte magi, der allerede findes indeni dig.

Se Anders i aktion, når han tager dig igennem over mere end 90 minutters materiale
fyldt med perspektivændrende indhold (+ illusioner!), som vil lære dig:

Hvordan den måde, hvorpå du opfatter dig selv, bestemmer dit succesniveau og hvordan du fundamentalt ÆNDRER dit selvbillede for at skabe permanente resultater.

Hvordan man sætter
“Impossible Goals”

de trin der skal til for at bringe dem ind i din virkelighed

Hvordan du skaber ekspansion og vækst i dit liv og dine resultater på alle områder, mens vi arbejder sammen for at implementere en primær lov, der vil sikre din succes.

HVEM ER ANDERS?

Anders Hansen er en erfaren illusionist - og ekspert på de illusioner, der begrænser vores adgang til vores fulde potentiale.

Anders bruger magi som et middel til at løfte samtalen om vores egne begrænsninger. Han skaber visuelle og sensoriske oplevelser, der får idéerne og koncepterne til at slå dybe rødder i dit sind. Han tilbyder håndgribelige tip og værktøjer til alle, der har brug for at bryde med deres egne begrænsende illusioner for at opnå deres drømme.

I kunsten at opnå umulige mål udfordrer Anders dig til at genoverveje dine forforståelser og åbne dit sind for området med personlig mulighed.

Her er hvad du vil modtage:

"Jeg er ligeglad med hvor du er, hvis du ser, at denne mand laver et seminar, til enhver pris
- KOM AFSTED."

-Bob Proctor

Hvad andre siger om Anders

Det er meget tydeligt fra din første interaktion med Anders, at han virkelig og dybt bekymrer sig om at få forbindelse med og hjælpe andre. Han er en upåklagelig speaker med endnu bedre sko, og jeg elskede alt ved “Real Magic!”

– Dannie De Novo

Anders sætter fokus på kombinationen af idéer om spiritualitet, rigdom og om hvordan man kan øve sig i at leve et autentisk og harmonisk liv med sig selv og andre, samtidig med at man implementerer værktøjer for bedre at navigere i denne eksistens.

- Mike Mckeys

Dette er det mest livsændrende arrangement, jeg nogensinde har deltaget i. Anders rækker ind i dig og viser dig, hvordan du maksimerer dit potentiale ved at låse op for din underbevidstheds kraft. Kom til et seminar, når du kan, og ændr dit liv.

- Ron Cooper

FAQ

Du passer til programmet, hvis du er en person, der kan følge anvisninger, drømme ud over din nuværende virkelighed OG er dedikeret til resultater.

Du får adgang til programmet gennem programsiden, som du får adgang til umiddelbart efter din tilmelding.

Du vil lære, hvordan du kan arbejde sammen med din underbevidsthed for at få resultater, som vil tjene dig i mange år fremover.

Der er ingen generelle regler, men man kan sige, at du allerede er engageret i en livslang forpligtelse til at påklæde dig selv, spise og pleje dig selv, så det ville ikke også være fornuftigt, hvis du brugte omkring 30-60 min. dagligt på at udvikle og pleje dit mindset (din tankegang)?

Ja, programsiden, modulerne og adgangen til Anders og hans team kan gøres via en mobilenhed (både mobiltelefon og computer). 

Programmet starter NU i det øjeblik du tilmelder dig; Der er aldrig en bedre tid end lige nu og her!

Det er garanteret, at du får de resultater, du ønsker, så længe du holder dig til forløbet og er modtagelig overfor træningen og de råd du får med på vejen. Vi investerer både tid og kræfter i at hjælpe dig undervejs, og vi forventer, at du gør det samme – hvilket er den stærkeste garanti du kan få!