Når de fleste af os tænker på selvværd, opfatter vi det som et RESULTAT af vores succes; vi tænker ikke på succes som et resultat af vores indre selvværd og stærke selvbillede.

Har du et godt job?
Vundet en pris?
Fået komplimenter af en, du beundrer og ser op til?

Det er alle vidunderlige ting, der fortjener at blive fejret! Men det er alle eksterne ting for vores selvbillede – og de er relativt sjældne.

Alt for mange mennesker ser selvbillede som noget, der er fortjent, og ikke medfødt. Det er en enkeltbillet til skuffelse og fortvivlelse, og de fleste mennesker går gennem livet uden at forstå, HVORFOR deres resultater ikke forbedres, mens de løber hurtigere og arbejder hårdere…

Her er hemmeligheden:

dit selvbillede ER grundlaget for din succes; du kan aldrig tjene, opføre dig og modtage kærlighed ud over, hvad dit selvbillede tillader.

Hvor mange gange har du afvist en mulighed, fordi du var bange for at fejle? Eller saboteret dine fremskridt, fordi du lod tvivlen snige op på dig?

Du har måske ikke engang indset, at du selv tillod det…

Mange mennesker taler om “loven om tiltrækning” i forhold til selvbillede, uden at kende de primære årsager til at opfylde dine drømme. Alene begrebet selvbillede gjorde mig i stand til at gå fra at være knust, syg og ulykkelig til glad, sund og velhavende, hvilket tillod mig at lave min årlige indkomst om til min månedlige indkomst – flere gange. Det var resultatet af at følge de strategier og værktøjer, som min gode ven og mentor, Bob Proctor, lærte mig.

Vores dybeste drømme og talenter er indhyllet i en sky af illusioner, alle skabt af vores livserfaringer og sociale og miljømæssige forhold, der startede, da du var et lille barn.

Hvis denne programmering forbliver uændret, vil den fortsætte med at udtrykke sig uden bevidst tankegang. Så bliver det endda svært at forestille sig vores fulde potentiale

— og ikke mindst udtrykke og LEVE det!

En af vores deltagere, Sandra, havde engang så meget angst og et så dårligt selvbillede, at hun havde svært ved at forlade sit hus; hun blev fysisk syg bare ved tanken. I 20 år levede hun i et mentalt fængsel hun selv havde skabt. Seks måneder efter at have arbejdet med mig, stod hun på scenen sammen med mig til et af vores seminarer, og jeg spurgte hende hvad det var, hun plejede at kalde den ting, hun havde dengang… Hendes svar var: “Gud, jeg kan ikke engang huske hvad det hedder”. Der stod hun, seks måneder senere, ikke engang i stand til at huske den diagnose, hun havde levet med i 20 år… Hendes nye selvbillede havde slået rod og udtrykte sig i hendes nyvundne selvtillid, fred og harmoni. Og hendes resultater beviste det!

Den klassiske lov om tiltrækning fortæller os, at positiv tænkning sammen med en tilsvarende følelesmæssig tilstand vil bringe os det, vi ønsker.

Men hvad hvis vi ikke er positive over for os selv? Hvad hvis vi ikke ved, hvad vi præcist ønsker? I så fald vil vores sind ikke engang tillade os at forestille os en fremtid med den bedst mulige version af os selv.

Sandra vidste kun, at hun levede op til samfundets forventninger – hun kendte ikke spørgsmålene til at stille sig selv om, hvad der virkelig nærede hendes hjerte … eller hvordan hun kunne befri hendes sind fra de negative tanker.

Derfor er jeg meget glad for at kunne introducere vores nye -

kursus…. Efter mange år som illusionist har jeg lært, hvordan man genskaber et nyt og forstærket selvbillede. Et stærkt selvbillede er nemlig ikke belønningen vi får, for at realisere vores potentiale: det er forudsætningen.

Og ved at overvinde vores selvbegrænsende illusioner styrker vi denne altafgørende blomstrende tankegang. Alene det er en værdig indsats!

4-UGERS INTENSIV GEARET OM

FORANDRING AF BILLEDET
DU HOLDER AF DIG SELV:

UGE 1
SELVBILLEDE
UGE 2
OVERBEVISNINGER
UGE 3
JUSTERING
UGE 4
AT GIVE SLIP
FACEBOOK GRUPPE FOR MEDLEMMER
Uge 1 Dit selvbillede, din virkelighed!
Week 2 Dine overbevisninger og hvordan du ændrer dem
Uge 3 Juster dine overbevisninger med din fysiske virkelighed
Uge 4 Hvordan du giver slip og lader universet guide

Dette kursus vil lære dig, hvordan din virkelighed stammer fra din selvopfattelse. Dette koncept er en veldokumenteret kognitiv effekt kaldet fænomenologi. Nogle mennesker, der fejlfortolker loven om tiltrækning, siger, at et positivt mindset kan ændre ydre omstændigheder.

Som Bob Proctor sagde: vi tiltrækker vibrationer, som ligner dem, vi sender ud. Så det er bestemt ikke sådan, at man bare lukker øjnene og ønsker noget. Det er en proces, og du kan i sidste ende ikke kontrollere eksterne faktorer, såsom om nogen ansætter dig eller giver dig et kompliment.

Men med et stærkt selvbillede kan du manifestere den virkelighed, du ønsker, ved at opbygge resiliens over for ulykkelige omstændigheder og lære at gribe mulighederne foran dig! Det er ikke blot, at du ønsker et bedre job: det er, at du har selvtilliden og viljen, som så åbner de rigtige døre for dig.

For at skabe disse gode vibrationer, må vi aflære de illusioner, vi har internaliseret fra nej-sigere, negative medier og tidligere traumer. Derefter erstatter vi disse negative ideer ved at styrke dem gennem en videnskabeligt bevist og gentagelig struktur i et lukket læringsmiljø.

Tænk hvad du kunne opnå, hvis du behandlede dig selv som en, der fortjener dit drømmeliv?

Dette program vil lære dig det grundlæggende i egenomsorg - kernen i et stærkt selvbillede. Du vil også lære at lytte til din intuition og omfavne et stærkere selvbillede, fri for forstyrrende illusioner.

Når det først sker, vil dine vibrationer hjælpe dig med at skabe det drømmeliv, du virkelig søger - og først da vil universet lytte.

Efter at have talt med tusindvis af mennesker, inklusive Sandra, har jeg indset, hvordan vi bliver lært at fornægte vores ønsker og at sætte mål i overensstemmelse med andres standarder. At forblive i deres “komfortzone” – selvom det sted faktisk gør de fleste mennesker ulykkelige!

Og når de har vovet at forfølge deres drømme, er de blevet gjort til grin eller fortalt, at de ikke fortjener dem.

Testimonials

Dette er bl.a. hvad deltagere som har været igennem Self-Image SuperBooster programmet siger –

Jeg betragter Self-Image Super Booster-programmet som en grundlæggende del af min uddannelse. Faktisk betragter jeg det som et must-have fundament, før du går i gang med noget andet!”

– Mette N.

Self-Image Super Booster var en game-changer for mig! Selvom jeg allerede har nået nogle af mine mål, blev jeg blæst bagover af den effekt, som programsessionerne havde på mig. Programmet har fået mig til at føle mig mere i balance med mine mål, og jeg ser de effekter, det har på mine kunder, medarbejdere og endda min familie. Det får mig til at skrue tempoet endnu højere op for at nå mine mål.”

– Thierry D.

Min råd til dig: Bed ikke om forståelse. Bed om respekt – og start med dig selv. Dit selvbillede er i sidste ende den mest nøjagtige målestok for dine nuværende resultater. Vil du vide, hvordan dit selvbillede er lige nu? Se på dine resultater! De er en direkte afspejling! Ved at booste dit selvbillede styrker du dig selv til at begynde at manifestere den virkelighed, du ønsker.

Nej, det er ikke så nemt som at lukke øjnene og bare ønske noget. Men det er pointen: Når først du begynder denne rejse, bliver opdagelserne – og overfloden – uendelige.

Jeg inviterer dig til at tage udfordringen op og forpligte dig selv til at passe på DIG.

Der er kun én dig, og du har kun ét liv i dette univers.

Få det til at tælle ved at overvinde dine illusioner og boost dit selvbillede til et, der nærer dig og den virkelighed, du fortjener.

Investeringen er minimal i forhold til afkastet. $2,495 inkluderer fire ugers kraftfulde træningsmoduler designet til at slippe dine begrænsende overbevisninger og finde ind til DIT inderste potentiale, efterfulgt af et helt års månedlige Q&A, der sikrer en succesfuld proces for dig – og med dig.