Dit uendelige potentiale og
hvordan du frigør det i dit liv

Har du nogensinde tænkt over, hvor potentialet for noget stammer fra? Vi har en tendens til at se på en dygtig person og sige, at han eller hun har et stort potentiale, men sandheden er, at alle har det samme uendelige potentiale.

Der er ingen grænse for DIT potentiale, og i dette nyhedsbrev går vi ind på hvordan og hvorfor det forholder sig sådan.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget ‘uendeligt’ er, men jeg ved, at det er mere end det, jeg selv udtrykker i dag.

Potentiale og elektricitet fungerer på samme måde; det er kun begrænset af begrænsningerne på mediet, som det flyder igennem… For en pære er det størrelsen på pæren, der definerer, hvor meget den kan lyse op. Spørg enhver elektriker, og han kan fortælle dig om “Ohms lov.” For dig og mig er det målet, vi er følelsesmæssigt investeret i, der vil definere, hvor meget (eller hvor lidt) energi der frigives fra vores krop…

Det er aldrig et energiproblem; det er et “mål” problem. Det er aldrig et pengeproblem; det er et overbevisningsproblem (en mental begrænsning, der er lagt på dig, og du er det medium som kraften strømmer igennem).

Som Neville Goddard ville sige:

"Hele skabelsen eksisterer i dig, og det er din skæbne at blive mere og mere opmærksom på dens uendelige vidundere og opleve større og større dele af den."

I denne måneds Insights to Impossible, som jeg har optaget på dansk for første gang, skal vi kigge lidt nærmere på dette koncept.

Jeg har også glædet mig utroligt meget til at give dig en helt unik invitation om at deltage i et virtuelt event med Rikke Hertz, Kim Boye og jeg selv, hvor vi virkelig tager hul på den her idé om DIT uendelige potentiale, og hvordan du kan udtrykke det bedre i dit liv.

Klik PLAY nedenfor for at se denne måneds video og klik HER for at tilmelde dig “Udlev dit fulde potentiale”

Markér gerne datoen i din kalender: lørdag den 9. april kl. 15.00-18.00.

Til dit uendelige potentiale,

Anders

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Share and discuss your takeaways:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BECOME MORE HAPPY & JOY-FILLED IN JUST 10 DAYS

Hard to imagine? Let’s put YOU to the test! During this 10-Day challenge Anders Hansen shows you how with very little effort, you can make small adjustments to your mornings that will change the outlook of your entire life!

First we need a little information...