SPILLER DIT
SIND DIG ET PUDS?

Lær hvordan antagelser holder dig tilbage,
og hvordan du slipper fri af livets illusioner.

Indtast dine oplysninger for at få et indblik i hvordan illusionen virker!
Hej, jeg hedder Anders Hansen! Jeg blander personlig transformation med magi i en oplevelse du aldrig kommer hjem fra

Hver gang jeg udfører en illusion, er mit mål ikke kun at få dig til at spekulere på, “hvordan gjorde han det?” men også at præsentere dig for stof til eftertanke og redskaber til at leve et bedre, rigere og mere fyldestgørende liv.

Skriv dit navn og din e-mail for at se, hvordan dette trick blev udført – og hvad det vil lære dig om dit eget potentiale.

Når alt kommer til alt, er det ikke svært at bedrage vores sanser hvis dine illusioner allerede forvirrer din perception (opfattelse af ting). Lær hvordan du adskiller sandheden fra antagelser og opnår ægte magi i dit liv.

Om mig

Jeg har udført illusionsshows over hele verden i mere end 20 år. Jeg forlod imidlertid dette liv med ​​tv- og krydstogtskibe til fordel for at hjælpe mennesker med at overvinde deres egne begrænsende illusioner, via seminarer, coaching programmer, og foredrag. Det jeg laver er designet til at udfordre mit publikums opfattelser og tilskynde dem til at bryde fri af illusioner i jagten på en større sandhed – om tricket og om sig selv!