Anders Hansen

Days
Hours
Minutes
Seconds

- Gratis virtuel event m.

Anders Hansen, Rikke Hertz og Kim Boye

9. April kl. 15.00 - 18.00 Dansk tid.

3 timer, 3 eksperter med 3 nøgler hver, til dig der ønsker at leve et rigere, sundere og mere fyldestgørende liv.

Reservér min plads

 
Succes og et rigt liv på alle planer er ikke “held”, ønske-tænkning eller kun forbeholdt for en lille speciel gruppe mennesker som mange os desværre har fået “lært”.

Det er en føderet for os alle - også for dig!

Du kommer til at modtage 3 nøgler hver fra både Rikke Hertz, Kim Boye og Anders Hansen og med det samme være i stand til at bruge de 9 værktøjer for at –

- øge din bevidsthed

- skabe momentum

- forøge din indkomst

- og leve et rigere liv på alle planer

Både Kim, Rikke og Anders har mødt modgang, oplevet hvordan livet er kommet på tværs, overvundet enorme udfordringer i deres liv og lever alle 3 med en brændende passion for at dele det de har lært, med dig!

Anders Hansen

Anders kombinerer personlig udvikling med magi gennem sine programmer og i sine Real Magic LIVE ™ events ved at bruge illusioner som et middel til at bringe koncepterne til live på en lærerig, engagerende og underholdende måde.

Efter at have samarbejdet og skabt et program sammen med sin gode ven og mentor, Bob Proctor, som var en verdenskendt pioner inden for personlig udvikling, formår Anders på en uovertruffen måde at forbinde to årtiers erfaring fra underholdningsbranchen med det absolutte bedste inden for personlig udvikling.

Rikke Hertz

Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og clairvoyant. Til daglig rådgiver hun nogle af de allerstørste ikoner i dansk erhvervsliv såvel som virksomhedsejere, kunstnere, topledere og helt almindelige mennesker.

Spiritualtiet er for Rikke en tro på, at der findes noget, som er større end os selv. Det er en overbevisning, der er stærk og etisk i orden. Spiritualitet handler i høj grad om energi, mod og den måde, vi møder andre mennesker på og lever vores liv – både privat og professionelt.

Kim Boye

Fra en hård barndom og et dysfunktionelt hjem med en mor, som var prostitueret, og uden andre at læne sig op af for støtte i livet, til ungdommen som professionel fodboldspiller, har Kim oplevet de dramatiske kontraster livet kan byde på og indset, at dit mindset, din bevidsthed, og evnen til at opnå fuld kontrol over din tankegang kan tage dig hvorhen du vil.

I dag er Kim kendt i hele Danmark som “Den mentale kriger” og træner både professionelle fodboldspillere, topledere samt private i mindset og deres eget potentiale.

Eventen er virtuel, tilmelding er påkrævet og vi anbefaler du er med live – energetisk vil det gøre en forskel for dig.