Få din indkomst til

at matche dine drømme

Play Video

Bryd ud af din

sædvanlige måde at leve på

Dette coaching program ER
The Secret to Real Magic™

Lige fra dag 1 vil du begynde at…

Tjene flere penge

Nyde mere frihed

Have dybere, mere betydningsfulde relationer!

"For mange år siden, uden uddannelse og uden forretningserfaring, var jeg et dårligt sted - men jeg læste, hvad Earl sagde, jeg fortsatte med at læse det - indtil jeg til sidst begyndte at tro på det, og så gjorde jeg det. Min indkomst gik fra $4.000 om året til $15.000 om måneden - lav regnestykket, jeg tjente omkring 43,75 gange mere på ét år, og på under fem år tjente jeg over en million. Jeg lærte den grundlæggende sandhed om at tjene penge. Bliv involveret i dette program, hvor jeg forklarer, hvad jeg lærte, og præcis hvad jeg gjorde."

-Bob Proctor

Forandring er lige
rundt om hjørnet.

“Strange and marvelous things will begin to happen with constant regularity when you make the ideas a part of your way of thinking, a part of your way of life.”

-Earl Nightingale

DET HER ER SPÆNDENDE!

I løbet af det næste år vil du opleve kvantespring efter kvantespring i alle ovennævnte områder. Vi ved, at du kommer til at overraske dig selv. Du vil opnå alt det, du tidligere kun har drømt om.

"Fra at være på nippet til at blive smidt ud af mit hjem, dårligt helbred og mere gæld end indkomst, til at befinde mig i et nyt land med intet andet end mine to kufferter og en drøm i både mit sind og hjerte... Til den måde mit liv er i dag klemmer jeg min arm dagligt. Hele æren går til min ven, Bob Proctor, og dette smukke materiale. Efter min mening holder du lige nu verdens bedste personlige udviklingsprogram i dine hænder. Jo mere du graver, jo mere guld vil du finde. Det gør jeg hele tiden, og det kan du også."

-Anders Hansen

Hvad er det du virkelig ønsker?

Du kan opnå det…
Du VIL du kan opnå det…

SER DU, DU KAN FÅ HVAD END DU VÆLGER.

Dette coachingprogram hjælper dig med at forstå, hvorfor almindelige mennesker opnår ekstraordinære resultater. Hvorfor enkeltpersoner uden formel uddannelse og ingen forretningserfaring bliver velhavende. Bob Proctor og Anders Hansen er gode eksempler. Og i dette coachingprogram hjælper de dig med at forstå, hvordan dette sker.

Når du tilmelder dig, starter coachingen med det samme og fortsætter i hele 12 måneder. Vi starter med et intensivt 4-måneders studieprogram, der er designet til at give dig nye tanker og resultater. Du kommer til at bevæge dig ind på den vej, der vil give dig viden og tillid til at skabe LIGE DET du ønsker, HURTIGT.

FORESTIL DIG...

Du behøver ikke længere blot at nøjes med AT FORESTILLE DIG – det behøver ikke være noget der kun findes i dine drømme.

”Jeg vil hver dag minde dig om, hvor kreativ og magtfuld du er. Først vil du begynde at tro på det, og så vil du gøre det. Du mestrer et sæt værktøjer og principper, der vil ÆNDRE dit liv til det BEDRE. Hvis du er som mig, så vil du stadig bruge disse principper til at opnå dine drømme 50 år fra nu.

Bob Proctor

ANDERS HANSEN

“Illusionist, Keynote Performer
and Change-Maker”

Har de sidste 20 å studeret med nogle af nutidens største mentorer, inklusive hans gode ven og mentor, Bob Proctor.

BOB PROCTOR

“America’s Greatest
Prosperity Teacher”

*Bob har studeret og undervist i Earl Nightingales materiale i mere end 50 år og er stjernen i hitfilmen "The Secret".

EARL NIGHTINGALE

“Dean of Personal Development”
(March 1921 – March 1989)

*Var den mest lyttede til person i tv-branchens historie, og han startede ikke blot en virksomhed - han startede en branche, personlig udvikling som vi kender den idag.

Disse 3 personer deler ikke kun rig viden - de ved, hvordan man skaber resultater - og nu er det din tur!

DE BRINGER DIG DET MEST FULDENDTE, KRAFTFULDE OG LIVSFORBEDRENDE
COACHING-PROGRAM – NOGENSINDE – MED GENNEMGANG AF EMNER SÅSOM:

Det eneste der vil give dig mere glæde og succes i livet end noget andet.

Hvor LET det er at ‘vinde’ og leve det liv, du virkelig vil ønsker at leve.

At matche din sande værdi med din virkelighed – en rig virkelighed på flere måder end kun én!
Play Video
Gennem dette program vil du blive introduceret vil du blive introduceret til en ny måde at tænke og tilgå livet på, some vil bringe dig al den velstand, sundhed og lykke, du er villig til at vælge for digselv.

“Fra overflod tog de overflod, og overflod forblev." -THE UPANISHADS

I The Secret to Real Magic ™ programmet hjælper Anders Hansen og Bob Proctor dig med at udvide din bevidsthed ved at dele de tidsløse sandheder og love, som Earl Nightingale udødeliggjorde i sin prisvindende serie af optagelser inden for personlig udvikling.

De vil forklare, hvordan og hvorfor universelle love styrer dit liv.

Din succes vil for alvor begynde at tage fart, når du bliver introduceret til disse 12 sindsudvidende, livsforbedrende, eksplosive og relevante moduler, som er udvidet på via Bob Proctor's og Anders Hansen´s arbejde.

Hvert af de følgende moduler vil du modtage og studere med fokuseret opmærksomhed i 10 dage. I hvert modul gennemgår vi kraftfulde emner du kan omsætte til resultater med det samme.

1. Måned

MODUL 1
Det her bliver et vendepunkt. Din opfattelse af alt vil blive lysere - og dine resultater vil transformeres.​
MODUL 2
Det her er KÆMPESTORT. Når dit sind er i harmoni med naturens love, vil du se muligheder overalt.
MODUL 3
Du vil føle, at du kører ud af en tæt tåge ind i et stærkt, klart sollys. Du vil stoppe med at kassere dine fantasier og indse, at det er dér, dit mål begynder.
Previous
Next
MODUL 4
Du vil få forståelse for, hvordan du bruger dine evner til at opnå meget mere med mindre indsats.
MODUL 5
Du bliver bevidst om alle lovene, og hvordan du kan fungere i harmoni med dem - til din fordel.
MODUL 6
Denne lektion er stor, og den er smuk - den handler om, hvordan du behandler dig selv og skaber "indre sandhed".​
Previous
Next

2. Måned

3. Måned

MODUL 7
Her vil du blive undervist i at forstå et grundlæggende succeskoncept, der kun bruges og anvendes af nogle enkelte personer, og de lykkes altid. Du kan også!
MODUL 8
Din holdning om hvad du er værd vil nå nye højder med denne undervisning så du opnår et nyt og forstærket selvbillede!
MODUL 9
Lad os tale om penge. Hvordan man tjener penge undervises ikke i skolen. Denne lektion vil helt sikkert ændre dit liv.
Previous
Next
MODUL 10
Dette er en af de mest kraftfulde lektioner i hele coachingprogrammet.
MODUL 11
Bob Proctor mener, at det her er den mest værdifulde lektion Earl Nightingale har lært ham.
MODUL 12
Du vil lære om redskaber inden for lederskab, som de mest effektive ledere alle bruger. Du vil også blive undervist i teknikkerne til at opbygge følelsesmæssige relationer med mennesker, muligheder og folk på arbejdspladsen.
Previous
Next

4. Måned

Løbende

GENTAGELSE
Uddyb din forståelse gennem gentagelser af de rigtige idéer på månedligt åbent forum Q&A samt fortsat studeren af hvert af de 12 programmoduler.
SUPPORT
Udover de månedlige Q&A-opkald har du også adgang til en lukket Facebook-gruppe, der kun er for private medlemmer, hvor du får support og vejledning fra vores Real Magic Coaching Team.
BONUSMATERIALE
Fra dag ét får du adgang til uvurderligt bonusmateriale som f.eks. træningsprogrammerne til at designe dit selvbillede samt morgen- og aften lydfiler, der er designet til at få dit sind til at matche dine mål.
Previous
Next

HVER EN HEMMELIGHED til SUCCES BØR DU KENDE TIL FOR AT OPNÅ SUCCES . . .

Bevist effekt, indpakket og klar til at du skal lære at mestre dem

Dette er The Secret to Real Magic™ ved første øjekast... . . .

The Secret to Real Magic™ ER ET Dybdegående program OM den menneskelige personlighed, der kigger nærmere på, hvorfor vi gør, som vi gør, og hvordan vi ændrer de ting, vi gerne vil ændre, for at opnå de resultater, vi faktisk ønsker.

OPSTART

Programmet starter straks efter tilmelding!

ADGANG

Du vil modtage instruktioner via e-mail om, hvordan du logger ind på din medlemsportal og hvordan du får adgang til dit første modul inden for 15 minutter efter din tilmelding.

hvordan det virker

Der er i alt 12 lektioner inkluderet i dette dynamiske 12-måneders coachingprogram. Det inkluderer 12 lydfiler, 24 videoer og en komplet 'action planner'. I de første fire måneder af programmet dykker vi ned i et intensivt studie af disse 12 lektioner. Hver 10. dag vil du modtage en udskrevet lektion fra din action planner, og selve lektionen på lydfil ledsaget af en video. Derefter (5 dage senere), vil du få en ny video, der tager dig endnu dybere ned i den lektion, så du får det absolut meste ud af det.

OPKALD HVER UGE

Du bliver også inviteret til at deltage i fire opkald pr. måned igennem alle 12 måneder.

To månedlige opkald er en Q&A-session med Anders for at sikre, at dine vigtige spørgsmål bliver besvaret, og du fortsætter din udvikling!

To månedlige opkald udnytter vi kraften i en mastermind. Vi vil ikke kun foretage en kort gennemgang af indholdet og lektionerne, men vi får også mulighed for at tilbringe tid i mindre, mere intime grupper for at dele overvejelser og erfaringer. Dette vil være din mulighed for at møde andre og udvide dit netværk. Live-opkald finder sted på Zoom.

Træning i at designe sit selvbillede

Deltag sammen med Anders på et træningsopkald, hvor vi dykker dybt ned i konceptet om selvbillede, og hvordan det påvirker ALLE områder i dit liv. Vi vil kigge på hvordan man radikalt og permanent ændrer det. Du vil blive introduceret til banebrydende teknologi, der hjælper med at tilsidesætte den dybt rodfæstede underbevidste programmering, der indtil nu har styret dit liv. Et vindende selvbillede venter på dig!

Facebook-gruppe for Coaching Support

En specifik Facebook-gruppe udelukkende til dig, der er med i "The Secret to Real Magic", hvor du kan samarbejde, masterminde og lære af andre ligesindede programdeltagere. Anders er vært for regelmæssige LIVE-sessioner.

MORGEN- OG Aftenlydprogrammer

Disse programmer er udviklet til at hjælpe dig med at forberede dit sind og centralnervesystemet til altid at være i overensstemmelse med dit mål. Værktøjer, der hjælper dig med at forblive fokuseret og stabil på vejen mod dine fantastiske smukke mål.

eksklusive workshop

Ekslusiv invitation til en intim LIVE workshop i Danmark med Anders, på Comwell Hotel i Kolding, juni 2021, Frokost inkl. KUN FOR DIG DER TAGER EN BESLUTNING IDAG! (Værdi $1,200 – 7,400DKK)

SPEAKER MASTERY TRAINING

Vi har inviteret foredragsekspert til denne 3-delte serie "Speaker Mastery Training". Denne træning vil ikke kun nedbryde din frygt for at tale offentligt, men den vil også give dig værktøjerne til at være rolig, selvsikker og overbevisende. Se nøje efter, og du vil se dit autentiske selv komme til live under disse sessioner.

VÆRDI
$299.00

Morgen- og Aften affirmationer på lydfil

Disse programmer er udviklet til at hjælpe dig med at “prime” dit sind og centralnervesystemet til altid at være i overensstemmelse med dit mål. Værktøjer, der hjælper med at holde dig fokuseret og stabil på sporet og udvikle en positiv og rig tankegang.

VÆRDI
$499.00

BONUSTRÆNING MED BOB PROCTOR

En eksklusiv træningslektion med Bob Proctor om, hvordan man opbygger en vinder-attitude og lærer nøglen til at overvinde overspringshandlinger og forøge din effektivitet. Denne særlige træning dækker de grundlæggende principper for Bobs personlige succes. Uvurderlig!

VÆRDI
$999.00

BONUSTRÆNING OM AT VÆRE EN GOD SPEAKER OG KOMMUNIKATØR

Tale- og kommunikation Master Training, hvor du lærer at mestre dine præsentationsevner og lær at lede ved at være rolig, selvsikker og overbevisende i rampelyset. At lære af en person, der rent faktisk gør det selv, er i sandhed nøglen til bedre resultater. En uvurderlig bonus, der supplerer programmet og gør dig i stand til at opnå succes i ethvert job, branche eller erhverv.

VÆRDI
$1995.00

EKSKLUSIVT - PERSONLIG TRÆNING MED ANDERS **BEGRÆNSEDE PLADSER**

Anders er vært for en eksklusiv 1-dags-træning, når han kommer til Danmark næste gang. Når du tilmelder dig programmet NU, får du automatisk tildelt en plads. Dagen afholdes tirsdag den 26. januar på Comwell Hotel i Kolding, Danmark.

Hør Hvad Andre Har At Sige

Mette

ANNE

Michael

Vi er her for dig!

The Secret to Real Magic ™ -medlemmer er en del af Anders Hansen Real Magic familien.

I dette program vil du blive støttet gennem den bedste tid i dit liv - og den største udvikling. Vi vil være der med dig hvert trin på vejen, mens du bygger og skaber dit drømmeliv.

Vi har tænkt på alt hvad du har brug for, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: din succes!

KOM I GANG NU

NU ER DET DIN tur TIL AT BRINGE POSITIVE ÆNDRINGER IND I DIT EGEt LIV - ÆNDRINGER, DER VIL GIVE DIG MULIGHED FOR SELV AT SKABE ÆGTE MAGI!

Tal med en Real Magic Coach

Christina Larsen

Pascal Jacobsen

FAQ

Programmet begynder officielt det øjeblik du afslutter din tilmelding.

The Secret to Real Magic ™ coaching-programmet er en 12-måneders rejse, der dækker 12 kraftfulde lektioner med primært fokus på 1 ny lektion hver 10. dag i de første fire måneder af programmet efterfulgt af 8 måneders fortsat intensivt studie, gruppe Q&As og masterminding.

I løbet af 12 måneder i programmet modtager du:

 • 24 streaming video lektioner fra Anders Hansen
 • 12 MP3-lektioner, der kan downloades, af Bob Proctor
  12 ‘action planner’
 • lektioner, der kan downloades til udskrivning i PDF
 • 24 månedlige interaktive Q&A opkald med Anders
 • 24 månedlige mastermind-opkald med Anders som vært
 • Træning i design af eget selvbillede
 • Morgen- og aftenlydprogrammer
 • Facebook-gruppe Coaching Support
 • Eksklusiv bonus lektion med Bob Proctor
 • Arbejdsbog og målkort udskrevet og sendt til din dør
Alle detaljer for at logge ind og få adgang til dit programmateriale vil blive sendt til dig via e-mail inden for 15 minutter efter din programregistrering. Vi har et fantastisk supportteam, der sidder klar på support@andershansen.com for at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang. Vores online medlemsportal og medieindhold er tilgængelige fra enhver computer, tablet eller mobilenhed, der har en internetforbindelse.
Som med ethvert andet program af denne art får du kun det ud af det, som du lægger i det. Vi anbefaler at du afsætter mindst 3-4 timer hver uge til at studere dit programmateriale, selvom du opfordres til at gøre studiet af programmet til en daglig vane. Det er den daglige vane i at studere og anvende de rigtige idéer, der vil gøre det for dig og skubbe dig mod den succes, du ønsker i alle områder af dit liv.

Det gør du helt sikkert! Som medlem er du inviteret til at deltage i en LIVE Q&A-session hver måned med Anders Hansen samt en månedlig mastermind-session.  

Absolut! Faktisk var Earl Nightingales originale programmer det første Bob selv gennemgik. Du er i godt selskab og lærer fra de absolut bedste inden for personlig udvikling!
Ja, det er det selvfølgelig! Uanset hvor længe du har studeret, er dette program en klassisk tilføjelse til dit bibliotek. I og med at du kender til at være en seriøs studerende, kender du også til vigtigheden i gentagelse, og vi kan garantere dig, at du ikke har set disse idéer præsenteret på denne måde andre steder.
På ubestemt tid! Du får adgang til lydfilerne, videoerne og de udskrevne lektioner på ubestemt tid for at have glæde af dem igen og igen.
Vi inviterer dig til at deltage i samtalen med andre Secret to Real Magic-deltagere på dit medlemsportal. Du finder et diskussionsområde for hver lektion, hvor du kan interagere og diskutere materialet med gruppen og drage fordel af alles ‘ah-ha’-øjeblikke. Du får også adgang til den private Secret to Real Magic Coaching Support Facebook-gruppe med medlemmer fra hele verden.
Du skal blot vælge en betalingsmulighed ovenfor og følge trinnene for tilmelding – vi glæder os så meget til at have dig med!

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om programmet kan du kontakte os på support@andershansen.com.