Anders kombinerer personlig udvikling med magi gennem sine programmer og i sine Real Magic LIVE ™ events ved at bruge illusioner som et middel til at bringe koncepterne til live på en lærerig, engagerende og underholdende måde.

Efter at have samarbejdet og skabt et program, The Secret to Real Magic ™, sammen med sin gode ven og mentor, Bob Proctor, en verdenskendt pioner inden for personlig udvikling, formår Anders på en uovertruffen måde at forbinde to årtiers erfaring fra underholdningsbranchen med det absolutte bedste inden for personlig udvikling.

Efter at have forladt sit hjemland Danmark for at flytte til USA i 2006 mistede han alt.

Alt imens han kæmpede for at klare den i Miami Beach ved at trylle for drikkepenge, fik han præsenteret bogen

“The Power of Your Subconscious Mind,”

Et år senere producerede og udførte han illusionsshows på krydstogtskibe over hele verden og stillede sig selv spørgsmålet:

”Hvordan skete det her”?

Det sendte ham på en rejse, hvor han studerede personlig udvikling, kvantefysik, spiritualitet, indtil han nåede et punkt, hvor trylleshows og at få publikum til at stille sig selv spørgsmålet;

“Hvordan gjorde han tricket”?

bare ikke længere var nok.

At sætte alle de værktøjer, han lærte gennem sine år med at studere kvantefysik, spiritualitet og personlig udvikling, på en prøve, formåede han at tiltrække Bob Proctor ind i sit liv den 30. december 2016, og da blev et nyt koncept født…
Personlig udvikling
møder magi.

I dag er Anders et produkt af sit eget produkt

og hjælper andre med at overvinde deres illusioner, så også de kan træde ud og skabe kvantespring i deres eget liv.