Velkommen til Real

MAGIC Miracle

MÅNEDENS HISTORIE

Velkommen til

Real Magic Miracles

Voltaire sagde engang, at ordet “Mirakel” er et ord, der bruges til at beskrive kendte virkninger af ukendte årsager…. Mål og præstationer, der er opnået i ethvert område af livet, er udtryk for at ændre den interne førende årsag til resultater, paradigmerne og mentale programmer i vores subjektive sind.

Historierne og resultaterne på denne side kunne et opfattes som “mirakler” eller “held” for de mennesker, der lever i uvidenhed og tror, at den usynlige side af deres personlighed (deres tankegang) er den mindst vigtige.

Og så er der den lille gruppe mennesker, mindretallet der udgør blot 1%, som ved og forstår, at jo mere de investerer i sig selv og deres egen udvikling, jo flere Real Magic Miracles kan de skabe og fortsætte med at skabe.

Når du læser igennem historierne, udtalelserne og observationerne, opfordrer jeg dig til at forholde dig til dem. Du er PRÆCIS ligesom enhver af disse smukke sjæle, og vi er stolte af at kunne præsentere dem her.

Forhåbentlig vil denne side inspirere dig til endelig at gå efter den drøm, du har i dit hjerte. De valg, du træffer i dag, vil forme din fremtid.

Hvis du har været eller er deltager i et af vores programmer og har en succeshistorie du ønsker at dele, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular, og du bliver muligvis det næste “Real Magic Miracle” på denne side.
Læs alt om denne måneds historie delt af et Real Magic-medlem.

Pernille

Hvordan har vores programmer overgået dine forventninger?

På ALLE planer. Personligt, mentalt, business, familien og mine øvrige relationer

Hvilken lektion har du lært gennem samarbejdet med os i Real Magic, som du har fundet allermest indflydelsesrig?

Hele forståelsen af hvordan sindet fungerer og hvordan jeg skal kan skabe den virkelighed som jeg øsnker at leve i

Hvad har været dit yndlingsaspekt ved at arbejde sammen med os i vores coachingprogrammer?

Kombinationen af video, lyd og gruppe opkald

Hvad ville du sige til nogen, der overvejer at deltage i et Real Magic coaching-program?

Bare gør det! Tag din frygt kærligt i hånden og spring ud i det. Det bliver vildere end du overhovedet kan forstille dig lige nu.

Hvordan er dit liv nu sammenlignet med, hvordan det var før du tilmeldte dig et Real Magic coaching-program?

Det kan slet ikke sammelignes!! Jeg er gået fra middelmådighed til en eksplosion af energi og alt i mit liv køre som jeg ønsker – og jeg fortsætter med lethed med at skrue op

VIDEO TESTIMONIALS

- Louisa Kaisen

Dette er en tankevækkende begivenhed, lært så meget af Anders. Gør dig selv den største tjeneste nogensinde og deltag i et af Anders Hansens arrangementer.

- THOMAS møller

Programmet Secret to Real Magic vokser virkelig på mig. Det er fantastisk! Jeg er nået til det punkt, hvor jeg er helt optaget af indholdet og aldrig nogensinde vil stoppe!! Jeg har indset, hvor meget potentiale jeg har, og at jeg stadig kun har set overfladen.

- Mike Mckeys

Anders sætter fokus på kombinationen af idéer om spiritualitet, rigdom og om hvordan man kan øve sig i at leve et autentisk og harmonisk liv med sig selv og andre, samtidig med at man implementerer værktøjer for bedre at navigere i denne eksistens.

- Stacy Phillips

Forfriskende, autentisk, den ægte vare, Anders kommer virkelig til bunds i det, der foregår, når vi føler os fastlåste i ethvert område af vores liv. Hans perspektiv på den vidunderlige og til tider mystiske videnskab bag tanker, videnskaben bag bevidsthed og den indflydelse, disse har på, hvordan vi lever vores liv, er oplysende.

– Aaron Phillips

ABSOLUT ja til den højeste eksponent! Dette er en livsændrende oplevelse, som du IKKE MÅ springe over for at komme dertil, hvor du drømmer om at være I DAG!

- Vibeke Lybech

Jeg synes, at ethvert barn bør præges af disse principper. Så ville vi leve i en fredelig, kærlig verden, hvor samtlige børn ved, at de er elskede og i stand til at blive PRÆCIS det, de ønsker. Der er ingen grænser! Tak for denne livsændrende begivenhed Anders.

- Jacque LaCroix

Anders seminar har været EKSTRAORDINÆRT! Han har hjulpet med at åbne døre til underbevidstheden og givet indsigt i den menneskelige ånds fantastiske potentiale! Jeg kan varmt anbefale at arbejde med Anders! Gå ikke glip af muligheden, tag handling, og motivationen vil helt sikkert følge!

- Nicolai Severin

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Anders, og han er virkelig autentisk og nærværende med det materiale, han frembringer. Jeg føler hans passion, og jeg elsker den måde, han præsenterer dem på. KOM SÅ ANDERS – tak for denne weekend. Hvis du tager hen og ser Anders, vil du allerede være godt i gang med at undersøge nogle af dine begrænsende overbevisninger og få nogle konkrete værktøjer til at overvinde dem.

Real Magic Øjeblikke

Real Magic Øjeblikke

Et billede siger mere end tusind ord, og vi er taknemmelige for at have været med til at skabe så mange mindeværdige “mentale billeder” til Real Magic LIVE, gennem vores programmer og fra forskellige virtuelle begivenheder.

Dette er et øjebliksbillede – god fornøjelse!

Bliv mere glad og lykkelig på bare 10 dage

Har du svært ved at forestille dig det? Lad os teste det! I løbet af denne 10-dages challenge viser Anders Hansen dig, hvordan du med meget lidt indsats kan foretage små justeringer i dine morgener, som vil skabe store og vedvarende forandringer i dit liv!